Karta Beograd

Ovde je prikazana karta Beograd, na kojoj možete tražiti određenu lokaciju u tom mestu.

Ovaj prikaz karte se može povećati ili smanjiti odnosno zumirati za mesto/grad: Beograd, tako što pritisnete znak plus-minus (+ -) na mapi, a takođe možete pomerati kartu gore-dole ili levo-desno.

Beograd se nalazi na karti Srbije u regiji …

Nadamo se da je ova mapa za Beograd kao grad ili mjesto bila korisna, a ako vas zanima nešto više imate ovde i vremensku prognozu za 10 dana za Beograd.

Auto karta Beograd

Beograd je glavni grad Srbije i jedan od najvećih gradova u regionu. Kao glavni saobraćajni čvor u zemlji, Beograd ima izuzetno razvijenu mrežu cesta i autoputa.
Važni saobraćajni pravci u Beogradu su E75, koji povezuje Beograd sa zapadnom Evropom preko Hrvatske i Slovenije, i E70, koji povezuje Beograd sa istokom Evrope preko Rumunije i Bugarske.

Autoput A1, poznat kao „Beograd-Zagreb“, povezuje Beograd sa Zagrebom u Hrvatskoj, a autoput A2, poznat kao „Beograd-Niš“, povezuje Beograd sa Nišem u Srbiji.

Beograd takođe ima izuzetno razvijenu mrežu saobraćajnica, uključujući saobraćajnice kao što su Bulevar kralja Aleksandra, koji povezuje centar grada sa Novim Beogradom, i saobraćajnica Bulevar Oslobođenja, koja povezuje centar grada sa Novim Beogradom i aerodromom Nikola Tesla.

U svakom od ovih gradova, važno je biti upoznat sa saobraćajnim pravilima i kretanjem u gradu, kako bi se izbjegle gužve i saobraćajne nesreće. Također, preporučuje se korištenje aplikacija za navigaciju kao što su Google Maps ili Waze, kako bi se lakše pronašlo putanja u gradu. Ukratko, auto karte gradova Beograda, i drugih su od izuzetnog značaja za svakog vozača koji se kreće po ovim gradovima.