Vremenska prognoza zemalja, 10 dana, sa gradovima

Saznajte ovde više o vremenskoj prognozi zemalja Evrope sa gradovima, 10 dana, kao i kakvo se vreme očekuje narednih dana.

Austrija
Albanija
Belgija
Bosna i Hercegovina
Bugarska
Češka
Cipar
Crna Gora
Danska
Estonija
Finska
Francuska
Grčka
Hrvatska
Irska
Italija
Kosovo
Latvija
Litva
Luksemburg
Mađarska
Malta
Makedonija
Nizozemska
Nemačka
Norveška
Poljska
Portugal
Rumunija
Rusija
Slovačka
Slovenija
Srbija
Španija
Švedska
Švajcarska
Ujedinjeno Kraljevstvo
Ukrajina

Vremenska prognoza zemalja sveta, 10 dana:
Amerika – USA
Australija
Egipat
Indija
Indonezija – Bali
Japan
Kanada
Kina
Turska
Ujedinjeni Arapski Emirati – Dubai

Na prognozi se mogu videti informacije o vremenu za temperature vazduha najviše i najniže, dnevne i noćne, padavine, vetar, UV zračenje, očekivane vremenske prilike po danima.

Dugoročna vremenska prognoza za zemlje Evrope, za sledećih 10 dana

Pronađite vremensku prognozu i kakvo se vreme očekuje za danas, sutra i sledeće dane za: Evropu po državama i gradovima. Dugoročna vremenska prognoza za 10 dana ili mesec, predviđa se na osnovu analize meteoroloških podataka, kompjuterskih modela, klimatskih faktora i drugo. Tako da ih možemo gledati sa rezervom jer to su samo predviđanja vremena čija se tačnost ne može garantovati.

Ako vas interesuje prognoza vremena za čitavu Evropu, možete pogledati po zemljama, gde je prikazano vreme za sledećih desetak dana.

Vremenska prognoza za 10 dana za: Europu, se predviđa sa određenim stepenom verovatnosti, zato što prognoze duže od tri dana trebalo bi uzimati sa rezervom, dok je prognoze za danas ili sutra lakše predvideti. Vremenske prognoze su dobijene sa drugih web stranica ili hidrometeoroloških servisa, zato ne možemo garantovati za tačnost podataka na ovom web-sajtu, iako su podaci preneseni u najboljoj nameri u informativne svrhe.

Ako putujete ili tražite nešto u nekom mestu onda bi vam mogla pomoći karta za: Europu.