Vremenska prognoza jul, BiH

Obaveštenje o neuspehu od provajdera:
No OpenWeathermap data available. Your account is temporary blocked due to exceeding of requests limitation of your subscription type. Please choose the proper subscription https://openweathermap.org/price

Prognoza vremena za jul 2013 godine u BiH nam govori da možemo očekivati znatno topliji mjesec sa manje padavina u odnosu na višegodišnje vrijednosti. Ali temperature neće puno odstupati od onih uobičajenih za ovo doba godine. Prema svemu sudeći dolazi nam pravo ljeto, poslije nešto kišovitijeg mjeseca juna.

Srednja maksimalna temperatura vazduha u julu biće nešto veće od višegodišnjeg proseka, sa vrednostima u proseku višim za oko 0.2ºS u odnosu na višegodišnji prosek. Srednja julska količina padavina će biti nešto manja od višegodišnjeg proseka sa vrednostima u proseku nižim za oko 3 mm u odnosu na višegodišnji prosek.

Detaljnije prognoze za mjesec jul za pojedinačne dane u BiH pogledajte na grafikonima i tabelama.

Prognoza vremena za sljedećih 15 dana

Na grafikonu su prikazane vremenske prilike za mjesec juli po danima, gde su prikazane kolone za vrijednosti: Day-dan, Temp-temperatura, Feels-temperatura, Pressure-pritisak, Humidity-vlažnost, Rain-kiša/padavine, Cloud-oblačnost, Dir-smjer vjetra, Speed-brzina vjetra, Weather-vrijeme.
Napomena: sve dugoročne prognoze samo predviđanja vremena i treba ih uzeti sa određenom dozom vjerovatnosti.

vrijeme za jul sarajevo
Prognoza vremenska za jul, Sarajevo

Prikazano je više vremenskih prognoza za BiH, konkretno za Sarajevo i okolinu, što Vam može biti od koristi za dobijanje što tačnijih informacija o tome kakvo nas vrijeme očekuje.

Prognoza vremena za narednih mjesec dana, sa najvišim i najnižim temperaturama vazduha, padavine, i za svaki dan orijentacioni izgledi vremena u Bosni i Hercegovini.